DESPRE MINE

Costache Cristina Elena

Psiholog clinician, Psihoterapeut specializat in terapie cognitiv-comportamentala

despre

Am ales profesia de psiholog dintr-o sensibiliate la calitățile, sentimentele și prioritățile reale a persoanelor și dorința de a le ajuta să distingă mecanismele defensive care le împiedică să-și atingă întregul potențial ca ființă umană. Cred cu tărie în puterea de vindecare a fiecăruia , iar pe parcursul calătoriei noastre în viață avem diverse oportuntați, dacă ai curajul de a-ți deschide sufletul câștigi șansa de a-ți rescrie tipul de atașament, de a schimba tiparul mental, de a vindeca leziunile emoționale care blochează energia vitală.
 
Pentru a deveni victorioși în jocul vieții oamenii au nevoie de autocunoaștere, de a identifica și explora resursele, de a identifica blocajele, a identifica resursele de plăcere, punctele forte, de a găsi soluții la probleme, de a evalua trecutul și de a privii viitorul printr-o lentilă mai luminoasă. Pentru a alege activitățile voluntare cele mai potrivite și a te descoperii pe tine, e nevoie de multă muncă și ajutor.
Acesta este un proces, care uneori sperie, alteori este dureros, dar la finalul căruia te simți eliberat și pregătit de un nou drum, cu noi credințe, noi abilități, noi interpretări și o viziune mai amplă asupra situațiilor.
Îmi folosesc conștientizarea a ceea ce se întâmpla în interiorul meu că indicii în ceea ce se întâmpla în sufletul unei persoane. Capacitatea de a simți intuitiv starea de spirit a unei persoane mai degrabă decât oferirea unor răspunsuri în mod intelectual îmi facilitează conectarea reală în cadrul interacțiunii.
psiholog cluj
Costache Cristina Elena

Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai

psihoterapie cluj

Master - Tehnici Psihologice pentru Controlul Comportamentului si Dezvoltarea Potentialului Uman, Universitatea Babes-Bolyai

psihoterapie cluj
psiholog cluj
Cristina Costache

Adresa cabinet: Cluj-Napoca - România
Str. Constantin Brancusi, nr.2, bl 3B. sc.2, ap 7
Email: costache_cristina10@yahoo.com
Telefon: 0751095812